Ngarep > Produk > Kios Layar Tutul > Kios Layar Tutul Android 21,5 Inch
Kios Layar Tutul Android 21,5 Inch
  • Kios Layar Tutul Android 21,5 InchKios Layar Tutul Android 21,5 Inch
  • Kios Layar Tutul Android 21,5 InchKios Layar Tutul Android 21,5 Inch
  • Kios Layar Tutul Android 21,5 InchKios Layar Tutul Android 21,5 Inch
  • Kios Layar Tutul Android 21,5 InchKios Layar Tutul Android 21,5 Inch
  • Kios Layar Tutul Android 21,5 InchKios Layar Tutul Android 21,5 Inch
  • Kios Layar Tutul Android 21,5 InchKios Layar Tutul Android 21,5 Inch

Kios Layar Tutul Android 21,5 Inch

Minangka pabrikan profesional, PVD® pengin nyedhiyakake Kiosk Layar Tutul Android 21.5 Inch kualitas dhuwur. 21.5/32/43/49/55/65 inch informasi interaktif njero ruangan layar tutul Android pinter video LCD layar tutul kiosk.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

PVD

21.5/32/43/49/55/65 inch informasi interaktif njero ruangan layar tutul Android pinter video LCD layar tutul kiosk.


Details Gambar saka


Paramenter Kiosk Layar Tutul 21,5 Inch Android

Ukuran layar sing kasedhiya

32" 43" 50" 55" 65" 75"

Sistem

 

OS Android (standar)

RK3288/2G/8G

OS Windows (pilihan)

Intel core i3/i5/i7, Memori 4G/8G, Hard disk 128G/256G/512G

Layar tutul (pilihan)

 

Tipe tutul

10 titik tutul

Sensor tutul

Tutul infra merah

Tutul lumahing

kaca tempered 4mm

Wektu nanggepi

2ms

Spesifikasi Panel

 

Tipe panel

TFT LCD

Rasio aspek diagonal

16:9

Resolusi Fisik

1920x1080 utawa 3840x2160

Sudut Pandang

H178°/V178°

Warna tampilan

16.7M

Jarak Piksel (mm)

0.630x0.630mm (HxV)

Tipe backlit

WLED

Wektu nanggepi

6ms

Kontras

5000:1

padhang

450cd/m2

Umur urip

liyane

 

Speaker

2*5W

internet

WIFI, RJ45

Antarmuka

2*USD2.0

Penampilan

 

warna

Ireng / Customized

Bahan

Casing logam SPCC Kaca Tempered

Instalasi

Lantai ngadeg

Aksesoris

Remote kontrol, kabel power

Sertifikat

CE, RoHS, FCC, ISO9001, CCC

daya

 

Power Supply

AC100-240V, 50/60Hz

Konsumsi daya maksimal

â¦220W

Konsumsi daya siyaga

â¦1W

Lingkungan Kerja

 

Suhu Operasi

0â~50â

Suhu panyimpenan

-20â~60â

Kelembapan Kerja

85%

Suhu panyimpenan

85%

Fungsi rinci

 

Dhukungan format video

MPEG1/MPEG2/MPEG4/ASP/WMV/AVI

Dhukungan format gambar

JPEG/BMP/TIFF/PNG/GIF

Dhukungan format audio

Wave/MP3/WMA/AAC

Resolusi Gambar

Ndhukung 1080p, 720p, 480p lan sawetara resolusi


Profil Perusahaan


Shenzhen Pro Vision Tech Co.,Ltd

Ndhukung macem-macem ukuran lan resolusi layar kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi sing akeh.


SIMPLIEY SIGNAGE Panjenengan

Kanggo ngilangi kerumitan lan nyedhiyakake macem-macem solusi signage digital khusus, OEM, gampang digunakake, praktis lan dipercaya.

Pro Vision Display didegake ing taun 2015, kita minangka perusahaan sing berkembang kanthi cepet sing khusus ing aplikasi tampilan komersial, kalebu aplikasi tembok video, signage digital, Kios sreen tutul interaktif lan pratandha digital ruangan.

Kita luwih fokus ing kontrol kualitas lan layanan cutomers dipercaya, tinimbang nggawa perang rega ing bisnis iki, lan mesthi, kita ngarahake kanggo nggoleki hubungan kerjasama jangka panjang, sing adhedhasar kabijakan keuntungan bebarengan kanthi rega sing cukup.

Misi tampilan Pro Vision yaiku dadi mitra solusi signage digital sing dipercaya, kanggo ngilangi kerumitan lan nyedhiyakake macem-macem ukuran lan resolusi layar kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi sing akeh. Produk kita wis diekspor menyang AS, Thailand, Malaysia, Pakistan, Arab Saudi, lan liya-liyane. Kanthi tren tampilan Komersial LCD sing akeh banget, kita nggolek parner / distributor ing saindenging jagad, sampeyan bisa takon kapan wae babagan iki.


Departemen sales lan sawise-sales

Kita duwe tim sales lan sawise-sales sing aktif lan semangat kanggo para pelanggan sing dihargai kanthi layanan sing cepet lan efektif. Welcome kanggo hubungi kita 7/24.

Departemen teknis

Tim teknis bakal nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake solusi sing paling gampang lan murah kanggo saben proyek lan ngrampungake masalah kanthi sikap profesional lan serius.

Ruang rapat

Bakal ana rapat mingguan kanggo ngrembug babagan upgrade produk lan carane nambah layanan kanggo pelanggan. Nggawe saben dina luwih apik.


Ruang pameran

Produk paling anyar bakal dipamerake ing kene.

* Indoor/outdoor P1.9/P2.5/P3/P3.91/P4/P6 Layar LED tetep/rental

* Papan tandha digital lantai

* Kiosk layar tutul karo Win 10 OS / Android 7.1

* 55/65/75/86/98 inch Flat panel Smart board Android 8.0

* 46/49/55/65 inch lcd video wall tampilan


Bengkel

Penjualan lan insinyur bakal kerja bareng kanggo ngandhani solusi proyek menyang departemen produksi. Banjur padha kerja miturut urutan produksi.

Kamar inspeksi

QC bakal mriksa pamuter pariwara siji-siji sadurunge kiriman kanggo mesthekake kualitas. Yen ana masalah, insinyur bakal mriksa lan nyoba maneh.

Gudang

Mesin kasebut bakal disimpen ing gudang sawise dipriksa. Buruh bakal ngemas menyang pigura kayu utawa ngemas minangka panyuwunan pelanggan.


Proses produksi saka

Langkah pisanan: Nampa pesenan produksi saka departemen sales lan technical.

Langkah kapindho: Aplikasi bahan mentah lan aksesoris saka gudang.

Langkah katelu: Nglumpukake kabeh bagean lan nginstal sistem.

Langkah kaping papat: Priksa lan tes.

Langkah kaping lima: Pengepakan lan mlebu ing gudang produk rampung.

Langkah kaping enem: Siap dikirim.


Sertifikasi


Studi Kasus


FAQ saka

1. sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2016, adol menyang Timur Tengah (30.00%), Pasar Domestik (30.00%), Asia Kidul (20.00%), Amerika Lor (10.00%), Eropa Kulon (10.00%). Ana total 51-100 wong ing kantor kita.


2. carane kita bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;


3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Produk LED, LCD Video Wall, Digital signage, Touch Screen Kiosk, SmartBoard, Android Media player Box


4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Misi PVD yaiku dadi mitra solusi signage digital sing dipercaya, kanggo ngilangi kerumitan lan nyedhiyakake macem-macem ukuran lan resolusi layar kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan aplikasi. Klien kita kalebu: NEC, SF Cinema, stasiun TV Ukraina, lsp.


5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Ketentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CIF, EXW, DDP, DDUï¼

Mata uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY;

Jinis Pembayaran sing Ditampa: T/T,L/C,D/P D/A,MoneyGram,Kartu Kredit,PayPal,Western Union,Cash,Escrow;

Basa sing Diucapake: Inggris, Cina, Spanyol, Jepang, Portugis, Jerman, Arab, Prancis, Rusia, Korea, Hindi, Italia



Hot Tags: Kios Layar Tutul Android 21.5 Inch, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Gampang dijaga, Garansi 3 Taun, Disesuaikan, Murah

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.