Ngarep > Produk > Tandha Digital

China Tandha Digital Produsen, Pemasok, Pabrik

PVD
Floor stand digital signage series, bisa milih saka 32/43/49/55/65/75/85/98 inch lan liyane, kanthi resolusi 2k/4k, kaca tempered, bisa nganyari saka USB/CMS/Ponsel, layanan OEM liyane lan desain logo ditrima.
Ing ngisor iki minangka introduksi Digital Signage kanthi kualitas dhuwur, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Digital Signage. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik!
View as  
 
Tandha lan tampilan digital 27 inci

Tandha lan tampilan digital 27 inci

PVD minangka produsen & pemasok China sing utamane ngasilake signage digital 27 Inch lan tampilan kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tandha lan tampilan digital 32 inci

Tandha lan tampilan digital 32 inci

PVD minangka signage digital China 32 Inch profesional lan nampilake produsen lan supplier, yen sampeyan nggoleki signage digital 32 Inch sing paling apik lan tampilan kanthi rega murah, hubungi kita saiki!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tandha lan tampilan digital 49 inci

Tandha lan tampilan digital 49 inci

Minangka manufaktur profesional, PVD kaya kanggo nyedhiyani 49 Inch digital signage lan tampilan. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tandha lan tampilan digital 55 inci

Tandha lan tampilan digital 55 inci

Minangka pabrikan profesional, PVD pengin menehi tandha lan tampilan digital 55 Inch. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Signage lan tampilan digital 65 inci

Signage lan tampilan digital 65 inci

Minangka pabrikan profesional, PVD pengin menehi tandha lan tampilan digital 65 Inch. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
75 Inch digital signage and displays

75 Inch digital signage and displays

Minangka pabrikan profesional, PVD pengin menehi tandha lan tampilan digital 75 Inch. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tandha Digital bisa disesuaikan kanthi rega murah saka pabrik kita. PVD minangka produsen lan pemasok profesional Tandha Digital ing China. Sugeng rawuh kanggo tuku produk kita kanthi garansi 3 taun. Kauntungan saka produk kita gampang dijaga.